Merakla beklenen Emoji 15.0 Listesi yayınlandı. İncele!

AK-47 Keleş Emojisi Kopyala

Bu yayında AK-47 kalaşnikof keleş emojisinin klavyede nasıl ve hangi kısayollar kullanılarak yapılabileceğini açıklamaya çalıştık.
ak-47 kalaşnikof keleş emojisi kopyala anlamı facebook instagram whatsapp samsung android iphone

İşaretin Anlamı

AK-47 Kalaşnikof veya bilindik adıyla keleş, Mihail Kalaşnikov tarafından tasarlanıp Kalaşnikov Grubu veya eski adıyla İjevsk Makine İmalat Fabrikası İJMAŞ tarafından üretilen Sovyet yapımı bir 7.62 mm piyade tüfeğidir. Dünya'nın en popüler silahı kabul edilen tüfek, basit yapısı, kolay bakımı ve düşük maliyeti nedeniyle şimdiye kadar en çok üretilen ve en yaygın tercih edilen piyade tüfeğidir. Yaklaşık 100 milyon adet üretilmiş ve üretildiğinden bu yana neredeyse her savaşta aktif olarak kullanılmıştır.

Klavyede Nasıl Yapılır?

Bu işaret, Unicode sürümleri içerisinde henüz tek başına desteklenmediği için 4 farklı sembol karakteri yanyana getirilerek oluşturulmuştur. İşareti oluşturmak için sırasıyla; presentation form for vertical left black lenticular bracket (U+FE3B) , box drawings double down and horizontal (U+2566) , box drawings down single and horizontal double (U+2564) ve box drawings light horizontal (U+2500) karakterleri kullanılmıştır.

Bu Unicode karakterlerini tek tek yapmak yerine tüm işareti doğrudan kopyalamak için yukarıdaki işarete ait görsele tıklayınız. Daha sonra açılan pencereden seçili halde bulunan işareti kopyalayabilirsiniz.

Yorum Gönder

Çerez İzni
Bu sitede trafiği analiz etmek, tercihlerinizi hatırlamak ve deneyiminizi optimize etmek için çerezler sunuyoruz.
Oops!
İnternet bağlantınızda bir sorun var gibi görünüyor. Lütfen internete bağlanın ve tekrar göz atmaya başlayın.
AdBlock Algılandı!
Tarayıcınızda reklam engelleme eklentisi kullandığınızı tespit ettik.
Reklamlardan elde ettiğimiz gelir bu web sitesini yönetmek için kullanılıyor, web sitemizi reklam engelleme eklentinizde beyaz listeye almanızı rica ediyoruz.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.