Kalın Harfler Klavyede Nasıl Yazılır?

Bu yayında klavyede kalın harfler ile yazı yazmanın nasıl ve hangi kısayollar kullanılarak yapılabileceğini açıklamaya çalıştık.

Unicode içerisinde yer alan kalın harfler, aşağıda görsel olarak paylaşılmıştır. Harfleri kopyalamak için ilgili görselin üzerine tıkladıktan sonra açılan pencerede seçili halde bulunan harflerden dilediğinizi kopyalayabilirsiniz. Her harf için büyük ve küçük versiyonları, sans ve serif versiyonları ve italik versiyonları da eklenmiştir.

klavyede kalın harfler işareti emojisi sembolü nasıl yapılır kopyalaklavyede kalın harfler işareti emojisi sembolü nasıl yapılır kopyalaklavyede kalın harfler işareti emojisi sembolü nasıl yapılır kopyalaklavyede kalın harfler işareti emojisi sembolü nasıl yapılır kopyalaklavyede kalın harfler işareti emojisi sembolü nasıl yapılır kopyalaklavyede kalın harfler işareti emojisi sembolü nasıl yapılır kopyalaklavyede kalın harfler işareti emojisi sembolü nasıl yapılır kopyalaklavyede kalın harfler işareti emojisi sembolü nasıl yapılır kopyalaklavyede kalın harfler işareti emojisi sembolü nasıl yapılır kopyalaklavyede kalın harfler işareti emojisi sembolü nasıl yapılır kopyalaklavyede kalın harfler işareti emojisi sembolü nasıl yapılır kopyalaklavyede kalın harfler işareti emojisi sembolü nasıl yapılır kopyalaklavyede kalın harfler işareti emojisi sembolü nasıl yapılır kopyalaklavyede kalın harfler işareti emojisi sembolü nasıl yapılır kopyalaklavyede kalın harfler işareti emojisi sembolü nasıl yapılır kopyalaklavyede kalın harfler işareti emojisi sembolü nasıl yapılır kopyalaklavyede kalın harfler işareti emojisi sembolü nasıl yapılır kopyalaklavyede kalın harfler işareti emojisi sembolü nasıl yapılır kopyalaklavyede kalın harfler işareti emojisi sembolü nasıl yapılır kopyalaklavyede kalın harfler işareti emojisi sembolü nasıl yapılır kopyalaklavyede kalın harfler işareti emojisi sembolü nasıl yapılır kopyalaklavyede kalın harfler işareti emojisi sembolü nasıl yapılır kopyalaklavyede kalın harfler işareti emojisi sembolü nasıl yapılır kopyalaklavyede kalın harfler işareti emojisi sembolü nasıl yapılır kopyalaklavyede kalın harfler işareti emojisi sembolü nasıl yapılır kopyalaklavyede kalın harfler işareti emojisi sembolü nasıl yapılır kopyala

WhatsApp Kalın Yazma Nasıl Yapılır?

Whatsapp’ta kalın yazılar yazabilmek için, kalın yapmak istediğiniz kelimenin veya cümlenin başına ve sonuna * işaretini eklemelisiniz. Örneğin *klavyeisaretleri.blogspot.com* şeklinde bir mesaj atarsanız, klavyeisaretleri.blogspot.com yazısı kalın olarak gönderilecektir.

Office Word Excel Kalın Yazma Nasıl Yapılır?

Word'de veya Excel'de kalın yazılar yazabilmek için, kalın yapmak istediğiniz metni seçtikten sonra Ctrl+K kısayolunu tuşlamalısınız. Örneğin klavyeisaretleri.blogspot.com yazısını seçtikten sonra kısayolu tuşlarsanız, yazı kalın olarak gösterilecektir.

Yorum Gönder

Oops!
İnternet bağlantınızda bir sorun var gibi görünüyor. Lütfen internete bağlanın ve tekrar gezinmeye başlayın.
AdBlock Tespit Edildi!
Tarayıcınızda reklam engelleme eklentisi kullandığınızı tespit ettik.
Reklamlardan elde ettiğimiz gelir bu web sitesini yönetmek için kullanılmaktadır. Reklam engelleme eklentinizde web sitemizi beyaz listeye almanızı rica ederiz.