Merakla beklenen Emoji 15.0 Listesi yayınlandı. İncele!

Noktalarla Galatasaray Amblemi Logosu Nasıl Yapılır?

Bu yayında ASCII ART şeklinde noktaları birleştirerek Galatasaray logosu amblemi oluşturduk.
noktalarla galatasaray logosu amblemi emojisi çizimi kopyala copy text

Galatasaray futbol takımı, kısaltmış adıyla GS, takma adlarıyla Cimbom, Avrupa Fatihi, Aslanlar, Sarı Kırmızılılar; 1905 yılında Ali Sami Yen ve arkadaşları tarafından öğrenci oldukları Galatasaray Lisesi'nde kurulan, sarı ve kırmızı renklerini kullanan, Galatasaray Spor Kulübü'nün Süper Lig'de mücadele eden futbol takımıdır.

Galatasaray logosu harf devrimi öncesinde kullanılan alfabedeki G ve S harflerine karşılık gelen gayın (غ) ve sin (ﺱ) harflerinin ahenkli bir tasarım ile birleştirilmesi ile oluşturulmuştur. Peki bu logo klavyede nasıl yapılır? Galatasaray logosu Unicode içerisinde henüz tek başına bir emoji şeklinde desteklenmediği için, aşağıdaki kutucukta görüldüğü gibi ASCII ART şeklinde küçük noktalar yanyana getirilerek oluşturulabilir. Amblemi doğrudan Kopyala+Yapıştır yapmak için aşağıda yer alan metin kutusuna tıklayınız ve daha sonra seçili halde bulunan işareti kopyalayabilirsiniz.

2 yorum

  1. Gs logo emojisi nasil olur
  2. Galatasaray logosu tek başına bir emoji olarak bulunmamaktadır. Sayfa içeriğinde olduğu gibi farklı işaretler bir araya getirilerek yapılabilmektedir. Ayrıca Galatasaray takımının sembolü olan Aslan Emojisi için buraya tıklayabilirsiniz.
Çerez İzni
Bu sitede trafiği analiz etmek, tercihlerinizi hatırlamak ve deneyiminizi optimize etmek için çerezler sunuyoruz.
Oops!
İnternet bağlantınızda bir sorun var gibi görünüyor. Lütfen internete bağlanın ve tekrar göz atmaya başlayın.
AdBlock Algılandı!
Tarayıcınızda reklam engelleme eklentisi kullandığınızı tespit ettik.
Reklamlardan elde ettiğimiz gelir bu web sitesini yönetmek için kullanılıyor, web sitemizi reklam engelleme eklentinizde beyaz listeye almanızı rica ediyoruz.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.