Merakla beklenen Emoji 15.0 Listesi yayınlandı. İncele!

Windows Bilgisayarda Emojiler Nasıl Yapılır

Windows 7 8 10 bilgisayarda emojiler nasıl yapılır emojis on windows
Windows bilgisayarınızda ekstra programsız yazılımsız olarak emojileri yapmak için resimde gördüğünüz dokunmatik klavyeyi kullanmanız gerekmektedir. Bunu nasıl yapacağınıza geçmeden önce, dokunmatik klavye ile ekran klavyesinin aynı şeyler olmadığını vurgulamakta fayda var.
Dokunmatik klavyeyi açmak için, görev çubuğundaki Dokunmatik Klavye simgesini seçin. Tablet veya tablet modunda bir bilgisayar kullanıyorsanız, metin girmek istediğiniz yere dokunduğunuzda dokunmatik klavye otomatik olarak açılır. Klavye otomatik olarak açılmazsa sürücülerinizi güncelleştirmeniz gerekebilir. Eğer görev çubuğunda Dokunmatik klavye düğmesini görmüyorsanız, görev çubuğunun boş bir yerine sağ tıklayın veya dokunup bekleyin ve açılan seçeneklerden Dokunmatik klavye düğmesini göster'i seçin. Daha sonra açılan klavyenin sol-alt kısmındaki surat ifadesine tıklayıp istediğiniz emojiyi oradan seçerek kullanabilirsiniz.

Yorum Gönder

Çerez İzni
Bu sitede trafiği analiz etmek, tercihlerinizi hatırlamak ve deneyiminizi optimize etmek için çerezler sunuyoruz.
Oops!
İnternet bağlantınızda bir sorun var gibi görünüyor. Lütfen internete bağlanın ve tekrar göz atmaya başlayın.
AdBlock Algılandı!
Tarayıcınızda reklam engelleme eklentisi kullandığınızı tespit ettik.
Reklamlardan elde ettiğimiz gelir bu web sitesini yönetmek için kullanılıyor, web sitemizi reklam engelleme eklentinizde beyaz listeye almanızı rica ediyoruz.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.