Merakla beklenen Emoji 15.0 Listesi yayınlandı. İncele!

Çukur Dizisi Sembolü Klavyede Nasıl Yapılır?

Bu yayında, Çukur dizisinin yeni sembolünün klavyede nasıl ve hangi kısayollar kullanılarak yapılabileceğini açıklamaya çalıştık.
klavyede yeni çukur sembolü işareti simgesi emojisi nasıl yapılır kopyala

Çukur, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz'in paylaştığı ve ilk bölümü 23 Ekim 2017'de yayınlan Türk televizyon dizisidir. Bu dizinin sembolünde yer alan 3 nokta Yiğitlik, Dürüstlük ve Mertlik anlamlarına gelmektedir. Dövmenin iki yan tarafındaki oklar ise, Çukur’a bağlı olan insanların Çukur’un en önemli özelliği olan Yiğitlik, Dürüstlük ve Mertlik’in dışına çıkamayacaklarını göstermektedir. Çukur Dövmesinin bir diğer anlamının ise; Görmedim, Duymadım, Bilmiyorum olduğu söylenmektedir. Bununla da dövmenin iki yan tarafında bulunan çizginin ise, “Çukur’da Yaşanan Her şeyin Çukur’da Kalacağı” anlamı ortaya çıkmaktadır.

Klavyede Nasıl Yapılır?

Bu işaret, yukarıdaki görselde olduğu gibi, küçüktür işareti, büyüktür işareti ve 3 tane orta nokta işareti yanyana getirilerek oluşturulmuştur. Unicode içerisinde bir sembol olarak tek başına böyle bir işaret bulunmamaktadır. Bu işaretlerin klavyede hangi kısayollar ile yapıldığını öğrenmek için ilgili bağlantılara tıklayınız.

Kısayollar ile uğraşmadan, işareti doğrudan Kopyala+Yapıştır yapmak için yukarıdaki işarete ait görsele tıklayınız. Daha sonra açılan pencereden seçili halde bulunan işareti kopyalayabilirsiniz.

Yorum Gönder

Çerez İzni
Bu sitede trafiği analiz etmek, tercihlerinizi hatırlamak ve deneyiminizi optimize etmek için çerezler sunuyoruz.
Oops!
İnternet bağlantınızda bir sorun var gibi görünüyor. Lütfen internete bağlanın ve tekrar göz atmaya başlayın.
AdBlock Algılandı!
Tarayıcınızda reklam engelleme eklentisi kullandığınızı tespit ettik.
Reklamlardan elde ettiğimiz gelir bu web sitesini yönetmek için kullanılıyor, web sitemizi reklam engelleme eklentinizde beyaz listeye almanızı rica ediyoruz.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.