💛 Sarı Kalp Emojisi Kopyala

Sarı kalp emojisini, anlamını ve nasıl yapıldığını keşfedin. Emojiyi Whatsapp, Twitter veya Facebook'a kopyalayıp yapıştırın.
Sarı Kalp EmojisiYellow Heart
Emoji Anlamı
Sarı Kalp Emojisi kopyala anlamı whatsapp

Sarı kalp emojisi, genellikle birine veya bir şeye karşı sevgi, şefkat veya sıcaklık ifade etmek için kullanılan sarı bir kalptir. Klasik kırmızı kalp emojisine benzer bir anlama sahiptir, ancak biraz farklı bir çağrışımla. Kırmızı kalp genellikle romantik aşkı ima ederken, sarı kalp arkadaşlığı, neşeyi veya platonik bir takdiri temsil edebilir. Ayrıca mutluluğu, iyimserliği ve olumlu bir tutumu sembolize etmek için kullanılır.

Teknik Bilgiler
Emoji💛
Evrensel KoduU+1F49B
Yaygın İsimleriSarı Kalp Emojisi
Yellow Heart
Ana KategoriSuratlar ve Duygu
Alt KategoriKalp
HTML Kodu💛
CSS Kodu\01F49B
Onaylanma Tarihi2010 (Unicode 6.0)
Yayınlanma Tarihi2015 (Emoji 1.0)
Nasıl Yapılır?

Herhangi bir metin giriş alanına örneğin Whatsapp tıklayarak sistem klavyesi açılır. Daha sonra klavye üzerindeki gülen yüz simgesine tıklayarak emojiler açılır. Emoji, Emoji Ara kutucuğu kullanılarak bulunabileceği gibi alttaki sekmeler arasından Suratlar ve Duygu kategorisine geçilerek de bulunabilir. Bu kategori cihazlarda sıklıkla 😀 işareti ile gösterilir.

Yöntem 1

Windows 10 ve üzeri işletim sistemine sahip bilgisayarlarda, herhangi bir metin giriş alanına tıklanır. ⊞ WIN logo tuşuna basılı tutarken . nokta işaret tuşuna basılarak Windows Emoji Klavyesi açılır. Emoji ekranı açıldıktan sonra başka bir yere tıklamaksızın emoji ismi yazılarak istenilen emoji bulunabilir.

Yöntem 2

Microsoft tarafından geliştirilmiş olan Word programı açılır. Programı açmak için ⊞ WIN logo tuşuna basılı tutarken R harf tuşuna basılarak Çalıştır penceresi açılır. Daha sonra açılan pencereye winword yazılarak Tamam'a tıklanır. Açılan boş belge ekranına 1F49B yazılır. Hemen ardından Alt + X kombinasyonu kullanılarak emoji oluşSarı Kalp Emojisiulabilir.

Emojiyi görüntülemede sorun mu yaşıyorsunuz? Cihazınız emoji yerine ▯ dikey dikdörtgen işaretini, ⌧ dikdörtgen içinde çarpı işaretini veya � kutu içinde soru işaretini mi gösteriyor? Tüm bu durumlar cihazınızın güncel olmadığı ve emoji desteğinin kısıtlı olduğu anlamına gelir. Emojiyi görüntüleyebilmek için, cihazınızı güncellemenizi veya emoji desteği güçlü olan fontlar kullanmanızı öneririz.

Uyumlu Emojiler

Yorum Gönder

Oops!
İnternet bağlantınızda bir sorun var gibi görünüyor. Lütfen internete bağlanın ve tekrar gezinmeye başlayın.
AdBlock Tespit Edildi!
Tarayıcınızda reklam engelleme eklentisi kullandığınızı tespit ettik.
Reklamlardan elde ettiğimiz gelir bu web sitesini yönetmek için kullanılmaktadır. Reklam engelleme eklentinizde web sitemizi beyaz listeye almanızı rica ederiz.